Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
Χρώση Gram – Δοκιμή Καταλάσης και Οξειδάσης | 988.18 KB | 10/11/15 | ||
Τεχνικές Απομόνωσης Αποικιών | 831.03 KB | 10/11/15 | ||
Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών με Βιοχημικές Δοκιμές | 792.2 KB | 10/11/15 | ||
Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων (2/2) | 1.76 MB | 10/11/15 | ||
Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων (1/2) | 1.33 MB | 10/11/15 | ||
Μικροβιολογική Ανάλυση Νερού | 969.62 KB | 10/11/15 | ||
Μικροβιολογικά Θρεπτικά Υποστρώματα | 906.8 KB | 10/11/15 | ||
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (3/3) | 1.67 MB | 10/11/15 | ||
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (2/3) | 888.11 KB | 10/11/15 | ||
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (1/3) | 1.77 MB | 10/11/15 | ||
Η Απαρίθμηση του Μικροβιακού Πληθυσμού στα Τρόφιμα | 878.81 KB | 10/11/15 | ||
Επίδραση των Αιθέριων Ελαίων σε Αλλοιογόνους και Παθογόνους Μικροοργανισμούς των Τροφίμων | 759.17 KB | 10/11/15 | ||
Εισαγωγή στη Μικροβιολογία Τροφίμων | 1.31 MB | 10/11/15 |