ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
Εισαγωγή στη Μικροβιολογία Τροφίμων  1.31 MB10/11/15
Επίδραση των Αιθέριων Ελαίων σε Αλλοιογόνους και Παθογόνους Μικροοργανισμούς των Τροφίμων  759.17 KB10/11/15
Η Απαρίθμηση του Μικροβιακού Πληθυσμού στα Τρόφιμα  878.81 KB10/11/15
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (1/3)  1.77 MB10/11/15
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (2/3)  888.11 KB10/11/15
Κλασσικές & Σύγχρονες (Ταχείες) Μέθοδοι Μέτρησης Μικροβιακού Φορτίου (3/3)  1.67 MB10/11/15
Μικροβιολογικά Θρεπτικά Υποστρώματα  906.8 KB10/11/15
Μικροβιολογική Ανάλυση Νερού  969.62 KB10/11/15
Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων (1/2)  1.33 MB10/11/15
Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων (2/2)  1.76 MB10/11/15
Ταυτοποίηση Μικροοργανισμών με Βιοχημικές Δοκιμές  792.2 KB10/11/15
Τεχνικές Απομόνωσης Αποικιών  831.03 KB10/11/15
Χρώση Gram – Δοκιμή Καταλάσης και Οξειδάσης  988.18 KB10/11/15