Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN105
OCDFSHN105 - Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης
Ενότητες - Αποτίμηση Επικινδυνότητας
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή
-
Επιδημιολογικά Στοιχεία
-
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
-
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
-
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
-
Έλεγχος Κινδύνων
-
Όρια Ανάπτυξης Παθογόνων
-
Προαπαιτούμενα HACCP
-
Διαγράμματα Ροής Τεχνολογίας HACCP
-
Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές
-
Αρχές HACCP
-
Αποτίμηση Επικινδυνότητας
-
Εισαγωγή
Αποτίμηση Επικινδυνότητας
- Κατανόηση αρχών αποτίμησης επικινδυνότητας
- Εκμάθηση παραγόντων που επηρεάζουν την επικινδυνότητα στα τρόφιμα
- Εκμάθηση της στοχαστικής προσέγγισης της ασφάλειας τροφίμων
- Κατανόηση των αρχών προσομοίωσης Monte Carlo
- Κατανόηση της εφαρμογής εκτίμησης επικινδυνότητας για την κατάρτιση σχεδίων δειγματοληψίας
Έγγραφα
Αποτίμηση Επικινδυνότητας 1/3 Έγγραφα
Αποτίμηση Επικινδυνότητας 2/3 Έγγραφα
Αποτίμηση Επικινδυνότητας 3/3