Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Αποτίμηση Επικινδυνότητας

Αποτίμηση Επικινδυνότητας

  • Κατανόηση αρχών αποτίμησης επικινδυνότητας
  • Εκμάθηση παραγόντων που επηρεάζουν την επικινδυνότητα στα τρόφιμα
  • Εκμάθηση της στοχαστικής προσέγγισης της ασφάλειας τροφίμων
  • Κατανόηση των αρχών προσομοίωσης Monte Carlo
  • Κατανόηση της εφαρμογής εκτίμησης επικινδυνότητας για την κατάρτιση σχεδίων δειγματοληψίας