Μικροβιολογία Τροφίμων
Έγγραφα
Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
1o Εργαστήριο παρασκευή θρεπτικών υλικών/ Αποστείρωση | 5.17 MB | 10/10/18 | ||
2ο εργαστηριο, δειγματοληψία τροφίμου | 2.92 MB | 17/10/18 | ||
3o εργαστήριο απαρίθμηση μικροβιακού φορτίου | 1.45 MB | 24/10/18 | ||
4 lab_1 τεχνικες απομονωσης αποικιων | 849.13 KB | 14/12/18 | ||
4 lab_2 ταυτοποηση βακτηριων, Gram_oxidase_catalase | 3.09 MB | 14/12/18 | ||
Basic aspects of food preservation by hurdle technology | 53.52 KB | 22/11/17 | ||
hurdle technology_Leistner_1992 | 1 MB | 22/11/17 | ||
Από το αγρόκτημα στο τραπέζι: ασφαλή και υγιεινά τρόφιμα για όλους | 1.06 MB | 30/10/17 | ||
οικιακα ψυγεια, βιβλιογραφικη ανασκοπιση | 348.88 KB | 27/10/17 | ||
περίγραμμα εργαστηρίου Μ.Τ. | 4.97 MB | 5/10/18 | ||
ΥΛΗ | 15.05 KB | 11/1/19 |