Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ

Κωδικός : OCDFSHN111

OCDFSHN111  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Αναστάσιος Ακτύπης

Ενότητες - Επιτάχυνση της Ωρίμανσης των Τυριών

Επιτάχυνση της Ωρίμανσης των Τυριών

Να γνωρίζουν oι φοιτητές:

  1. τους τρόπους επιτάχυνσης των τυριών,
  2. τα πλεονεκτήματα της επιτάχυνσης των τυριών
  3. και τους κινδύνους υποβάθμισης ή εκτροπής από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των τυριών, τα οποία υφίστανται τέτοια μεταχείριση.