Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ
Ενότητες
Ελαττώματα και Αλλοιώσεις των Τυριών
Να γνωρίζουν oι φοιτητές:
- Ποια είναι συνήθως τα ελαττώματα των τυριών.
- Τα αίτια που δημιουργούν τα ελαττώματα των τυριών.
- Οι συνέπειες των ελαττωμάτων των τυριών στους παραγωγούς τυριών και στους καταναλωτές.
- Την έγκαιρη διάγνωση των ελαττωμάτων και παθήσεων
- Πως προλαμβάνονται τα ελαττώματα των τυριών.
- Τους τρόπους και τα μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων στα τυριά.