Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Εργαστήριο)

Κωδικός : OCDFSHN110

OCDFSHN110  -  Ευστάθιος Ζ. Πανάγου, Πασχαλίτσα Τρυφινοπούλου, Αναστάσιος Σταματίου

Ενότητες - Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων

Μοριακή Βιολογία και Μικροβιολογία Τροφίμων

Η εξοικείωση των φοιτητών με όρους που άπτονται στην επιστήμη της μοριακής βιολογίας. Η κατανόηση της δυναμικής των διαφόρων μοριακών τεχνικών με σκοπό την χρήση τους στην Μικροβιολογία τροφίμων. Η πραγματοποίηση επιλεγμένων μοριακών μεθόδων στο εργαστήριο και την επιλογή της καταλληλότερης τεχνικής που μπορεί να εφαρμοστεί για την εξυπηρέτηση του σκοπού του κάθε πειραματικού σχεδιασμού.