Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Αρχές HACCP

Αρχές HACCP

  • Εκμάθηση των αρχών HACCP
  • Ανάλυση κινδύνων και εντοπισμός κρίσιμων σημείων ελέγχου 
  • Εισαγωγή στη μεθοδολογία κατάρτισης ενός σχεδίου HACCP
  • Μετατροπή σχεδίου HACCP σε σύστημα HACCP
  • Εξοικείωση με την τεκμηρίωση ενός συστήματος HACCP
Έγγραφα
Αρχές HACCP 1/3
Έγγραφα
Αρχές HACCP 2/3
Έγγραφα
Αρχές HACCP 3/3