Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές

Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές

  • Εκμάθηση της ορολογίας ανάλυσης επικινδυνότητας
  • Εκμάθηση νέων προσεγγίσεων ασφάλειας τροφίμων
  • Περιγραφή των αντικειμενικών στόχων ασφάλειας τροφίμων
  • Στοχαστική περιγραφή της ασφάλειας τροφίμων
  • Εκμάθηση κριτηρίων και στόχων επίδοσης, προϊόντος και επεξεργασίας
  • Συσχέτιση των παραπάνω με τα μικροβιολογικά κριτήρια