Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Προαπαιτούμενα HACCP

Προαπαιτούμενα HACCP

  1. Εκμάθηση των βασικών κανόνων υγιεινής
  2. Εκμάθηση των αρχών καθαρισμού και απολύμανσης
  3. Καταπολέμηση βιοϋμενίων
  4. Εκμάθηση κανόνων ατομικής υγιεινής
  5. Εξοικείωση με τη μεταχείριση των τροφίμων ανάλογα με την επικινδυνότητά τους
  6. Εκμάθηση υγειονομικού σχεδιασμού εξοπλισμού βιομηχανιων τροφίμων
  7. Προετοιμασία των φοιτητών για την εφαρμογή των αρχών HACCP