Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN105
OCDFSHN105 - Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης
Ενότητες - Έλεγχος Κινδύνων
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή
-
Επιδημιολογικά Στοιχεία
-
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
-
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
-
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
-
Έλεγχος Κινδύνων
-
Όρια Ανάπτυξης Παθογόνων
-
Προαπαιτούμενα HACCP
-
Διαγράμματα Ροής Τεχνολογίας HACCP
-
Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές
-
Αρχές HACCP
-
Αποτίμηση Επικινδυνότητας
-
Εισαγωγή
Έλεγχος Κινδύνων
- Αποτύπωση της θεωρίας των εμποδίων
- Εκμάθηση των οριακών συνθηκών μικροβιακής ανάπτυξης και επιβίωσης
- Εκμάθηση μεθόδων ελέγχου βιολογικών και χημικών κινδύνων
Έγγραφα
Έλεγχος Κινδύνων 1/4 Έγγραφα
Έλεγχος Κινδύνων 2/4 Έγγραφα
Έλεγχος Κινδύνων 3/4 Έγγραφα
Έλεγχος Κινδύνων 4/4