Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN105
OCDFSHN105 - Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης
Ενότητες - Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή
-
Επιδημιολογικά Στοιχεία
-
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
-
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
-
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
-
Έλεγχος Κινδύνων
-
Όρια Ανάπτυξης Παθογόνων
-
Προαπαιτούμενα HACCP
-
Διαγράμματα Ροής Τεχνολογίας HACCP
-
Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές
-
Αρχές HACCP
-
Αποτίμηση Επικινδυνότητας
-
Εισαγωγή
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
- Εκμάθηση των βιολογικών πηγών κινδύνου (biological hazards)
- Έκμάθηση των χημικών πηγών κινδύνου (chemical hazards)
- Κατάταξη των κινδύνων με βάση τη σοβαρότητά τους
- Πληροφόρηση επί των αναδυόμενων πηγών κινδύνου
Έγγραφα
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων 1/3 Έγγραφα
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων 2/3 Έγγραφα
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων 3/3