Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων

Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων

  1. Εξοικείωση με το σκεπτικό χάραξης του νομοθετικού πλαισίου για την ασφάλεια των τροφίμων
  2. Εκμάθηση της νομοθεσίας για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων
  3. Εισαγωγή στην Ελληνική & Ευρωπαϊκή Νομοθεσία
  4. Εκμάθηση της ισχύος νομοθετικών εγγράφων (Κανονισμοί, Οδηγίες, Αποφάσεις, κλπ)
  5. Εκμάθηση μηχανισμών και διαδικτυακών τόπων αναζήτησης της νομοθεσίας
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων 1/3
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων 2/3
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων 3/3