Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ

Κωδικός : OCDFSHN111

OCDFSHN111  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Αναστάσιος Ακτύπης

Ενότητες - Τροφικές Δηλητηριάσεις και Άλλες Αρρώστιες από Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Τροφικές Δηλητηριάσεις και Άλλες Αρρώστιες από Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα

Να γνωρίζουν οι φοιτητές

  1. Τις πηγές μόλυνσης του γάλακτος και των προϊόντων του με παθογόνους μικροοργανισμούς
  2. Τα κυριότερα παθογόνα και τροφιμογενείς δηλητηριάσεις από τα γαλακτοκομικά προϊόντα
  3. Τους συνηθέστερους χημικούς επιμολυντές και τις επιπτώσεις τους