Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ
Ενότητες
Μικροβιολογία Γάλακτος UHT – Συμπυκνωμένου - Σακχαρούχου - Σκόνης Γάλακτος
Να γνωρίζουν oι φοιτητές:
- Τα μικροβιολογικά χαρακτηριστικά γάλακτος ‘εμπορικής’ αποστείρωσης UHT, συμπυκνωμένων και σκόνης γάλακτος.
- Τους μικροβιακούς παράγοντες επιμόλυνσης και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου μικροβιακής αιτιολογίας στην παραγωγική διαδικασία.
- Τις αλλοιώσεις μικροβιακής αιτιολογίας των προϊόντων αυτών