Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Εργαστήριο)

Κωδικός : OCDFSHN110

OCDFSHN110  -  Ευστάθιος Ζ. Πανάγου, Πασχαλίτσα Τρυφινοπούλου, Αναστάσιος Σταματίου

Ενότητες - Η Απαρίθμηση του Μικροβιακού Πληθυσμού στα Τρόφιμα

Η Απαρίθμηση του Μικροβιακού Πληθυσμού στα Τρόφιμα

Η απόκτηση βασικών εργαστηριακών δεξιοτήτων για την μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων. Η εξοικείωση των φοιτητών με την απαρίθμηση του μικροβιολογικού φορτίου στα τρόφιμα.