Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα

Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα

  1. Κατανόηση των βασικών κλάσεων χημικών κινδύνων στα τρόφιμα
  2. Κατανόηση της σοβαρότητας και της συχνότητας εμφάνισης χημικών κινδύνων στα τρόφιμα
  3. Αντίληψη της σοβαρότητας των διαφορετικών κινδύνων χημικής προέλευσης
  4. Σύγκριση της επικινδυνότητας μεταξύ χημικών και βιολογικών κινδύνων