Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN105
OCDFSHN105 - Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης
Ενότητες - Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή
-
Επιδημιολογικά Στοιχεία
-
Νομοθεσία Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
-
Βιολογικοί Κίνδυνοι Τροφίμων
-
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
-
Έλεγχος Κινδύνων
-
Όρια Ανάπτυξης Παθογόνων
-
Προαπαιτούμενα HACCP
-
Διαγράμματα Ροής Τεχνολογίας HACCP
-
Ανάλυση Επικινδυνότητας - Γενικές Αρχές
-
Αρχές HACCP
-
Αποτίμηση Επικινδυνότητας
-
Εισαγωγή
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα
- Κατανόηση των βασικών κλάσεων χημικών κινδύνων στα τρόφιμα
- Κατανόηση της σοβαρότητας και της συχνότητας εμφάνισης χημικών κινδύνων στα τρόφιμα
- Αντίληψη της σοβαρότητας των διαφορετικών κινδύνων χημικής προέλευσης
- Σύγκριση της επικινδυνότητας μεταξύ χημικών και βιολογικών κινδύνων
Έγγραφα
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα 1/2 Έγγραφα
Χημικοί Κίνδυνοι στα Τρόφιμα 2/2