Μάθημα : Υγιεινή Εγκαταστάσεων Βιομηχανιών Τροφίμων

Κωδικός : OCDFSHN105

OCDFSHN105  -  Παναγιώτης Ν. Σκανδάμης

Ενότητες - Επιδημιολογικά Στοιχεία

Επιδημιολογικά Στοιχεία

  1. Κατανόηση της συχνότητας και της σοβαρότητας των τροφιμογενών δηλητηριάσεων
  2. Εξοικείωση με τους Εθνικούς και Διεθνείς Φορείς αποτύπωσης των τροφιμογενών προβλημάτων και των επιδημιολογικών μηχανισμών παρακολούθησης των τροφιμογενών ασθενειών
  3. Αποτύπωση της σχετικής βαρύτητας των τροφιμογενών ασθενειών από χημικούς και βιολογίκούς κινδύνους