The eClass platform requires JavaScript to be viewed properly.
Please turn it on and refresh.
$langMenu
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ
Έγγραφα
Μικροβιολογία Τροφίμων ΙΙΙ
Έγγραφα
Αρχικός κατάλογος
Τύπος
Aρχείο
Μέγεθος
Ημερομηνία
Υγιεινή Εργοστασίων 2/2
580.97 KB
29/12/15
Υγιεινή Εργοστασίων 1/2
540.12 KB
29/12/15
Τροφικές Δηλητηριάσεις και Άλλες Αρρώστιες από Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα 2/2
602.37 KB
29/12/15
Τροφικές Δηλητηριάσεις και Άλλες Αρρώστιες από Γάλα και Γαλακτοκομικά Προϊόντα 1/2
894.03 KB
29/12/15
Παστεριωμένο Γάλα
1.15 MB
29/12/15
Μικροβιολογία Τυριού 3/3
717.04 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Τυριού 2/3
1021.4 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Τυριού 1/3
649.43 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Γάλακτος UHT – Συμπυκνωμένου - Σακχαρούχου - Σκόνης Γάλακτος 4/4
614.12 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Γάλακτος UHT – Συμπυκνωμένου - Σακχαρούχου - Σκόνης Γάλακτος 3/4
555.2 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Γάλακτος UHT – Συμπυκνωμένου - Σακχαρούχου - Σκόνης Γάλακτος 2/4
608.25 KB
29/12/15
Μικροβιολογία Γάλακτος UHT – Συμπυκνωμένου - Σακχαρούχου - Σκόνης Γάλακτος 1/4
753.01 KB
29/12/15
Μικροβιακές Καλλιέργειες 5/5
774.15 KB
29/12/15
Μικροβιακές Καλλιέργειες 4/5
968.86 KB
29/12/15
Μικροβιακές Καλλιέργειες 3/5
616.19 KB
29/12/15
Μικροβιακές Καλλιέργειες 2/5
929.85 KB
29/12/15
Μικροβιακές Καλλιέργειες 1/5
946.5 KB
29/12/15
Κρέμα – Βούτυρο – Παγωτό 3/3
549.75 KB
29/12/15
Κρέμα – Βούτυρο – Παγωτό 2/3
601.26 KB
29/12/15
Κρέμα – Βούτυρο – Παγωτό 1/3
638.29 KB
29/12/15
Επιτάχυνση της Ωρίμανσης των Τυριών
619.52 KB
29/12/15
Ελαττώματα και Αλλοιώσεις των Τυριών
921.64 KB
29/12/15
Γιαούρτι- Οξυγάλατα 2/2
913.88 KB
29/12/15
Γιαούρτι- Οξυγάλατα 1/2
1.01 MB
29/12/15
Αξιοποίηση Τυρογάλακτος
1.21 MB
29/12/15
Ανακατεργασμένα Τυριά
684.02 KB
29/12/15
Αναζήτηση
Αναζήτηση
Επιλογές Μαθήματος
Έγγραφα
Ανακοινώσεις
Ημερολόγιο
Μηνύματα
Σύνδεσμοι