Μάθημα : Γαλακτοκομία

Κωδικός : OCDFSHN102

Γαλακτοκομία

OCDFSHN102  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου

No available

Η σημασία της γαλακτοκομίας. Συστατικά, ιδιότητες και θρεπτική αξία του γάλακτος. Παράγοντες και χειρισμοί που επηρεάζουν τη σύσταση και τις ιδιότητες του γάλακτος. Βιοσύνθεση και έκκριση του γάλακτος. Μικροοργανισμοί του γάλακτος. Ανάπτυξη και μεταβολική δραστηριότητα των μικροοργανισμών στο γάλα. Μαστίτιδες - αντιβιοτικά. Παραγωγή και έλεγχος καθαρού και υγιεινού γάλακτος. Ανάλυση γάλακτος.

Ενότητες

Ημερολόγιο

Προθεσμία
Γεγονός μαθήματος
Γεγονός συστήματος
Προσωπικό γεγονός

Ανακοινώσεις

Όλες...
  • - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -

Ανοικτό Ακαδ. Μάθημα

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα
Επίπεδο: A-

Αρ. Επισκέψεων :  5239
Αρ. Προβολών :  26641