Μάθημα : Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (Εργαστήριο)

Κωδικός : OCDFSHN107

OCDFSHN107  -  Σεραφείμ Παπανικολάου

Ενότητες - Εισαγωγικές Έννοιες Μικροβιολογίας, Βιοχημείας και Μικροοργανισμών Βιομηχανικών Ζυμώσεων

Εισαγωγικές Έννοιες Μικροβιολογίας, Βιοχημείας και Μικροοργανισμών Βιομηχανικών Ζυμώσεων

  1. Εισαγωγή στις έννοιες της Μικροβιολογίας και Βιοχημείας καθώς και των Βιομηχανικών Ζυμώσεων.
  2. Ιστορικές προσεγγίσεις και αναφορές. Οικονομικές συνιστώσες.
  3. Βασικές έννοιες και ορισμοί