Μάθημα : Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (Εργαστήριο)
Κωδικός : OCDFSHN107
OCDFSHN107 - Σεραφείμ Παπανικολάου
Ενότητες - Εισαγωγικές Έννοιες Μικροβιολογίας, Βιοχημείας και Μικροοργανισμών Βιομηχανικών Ζυμώσεων
-
Θεματικές Ενότητες
Εισαγωγικές Έννοιες Μικροβιολογίας, Βιοχημείας και Μικροοργανισμών Βιομηχανικών Ζυμώσεων
- Εισαγωγή στις έννοιες της Μικροβιολογίας και Βιοχημείας καθώς και των Βιομηχανικών Ζυμώσεων.
- Ιστορικές προσεγγίσεις και αναφορές. Οικονομικές συνιστώσες.
- Βασικές έννοιες και ορισμοί