Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Θεωρία)

Κωδικός : OCDFSHN104

Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Θεωρία)

OCDFSHN104  -   Γεώργιος-Ιωάννης Νύχας, Ευστάθιος Ζ. Πανάγου

Ενότητες - Θεωρία των Εμποδίων – Γενικές Αρχές

Θεωρία των Εμποδίων – Γενικές Αρχές

Οι μαθησιακοί στόχοι της ενότητας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης των φοιτητών σχετικά με τους μικροοργανισμούς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στη μικροβιολογία τροφίμων, τις έννοιες της ασφάλειας και αλλοίωσης των τροφίμων, τον προσδιορισμό των βασικών κινητικών παραμέτρων μικροβιακής αύξησης.

Θεωρία των Εμποδίων – Γενικές Αρχές