Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Θεωρία)

Κωδικός : OCDFSHN104

OCDFSHN104  -   Γεώργιος-Ιωάννης Νύχας, Ευστάθιος Ζ. Πανάγου

Ενότητες - Εισαγωγή στη Μικροβιολογία Τροφίμων

Εισαγωγή στη Μικροβιολογία Τροφίμων

Οι μαθησιακοί στόχοι της ενότητας περιλαμβάνουν την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων και κριτικής σκέψης των φοιτητών σχετικά με τους μικροοργανισμούς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στη μικροβιολογία τροφίμων, τις έννοιες της ασφάλειας και αλλοίωσης των τροφίμων, τον προσδιορισμό των βασικών κινητικών παραμέτρων μικροβιακής αύξησης.