Γαλακτοκομία
Ενότητες
Αντιβιοτικά
- Να γνωρίζουν oι φοιτητές τι είναι αντιβιοτικά, ποιος είναι ο σκοπός της χρησιμοποίησής τους, πως χορηγούνται και πως δρουν.
- Να γνωρίζουν τους παράγοντες που καθορίζουν την ποσότητα των αντιβιοτικών στο γάλα.
- Να γνωρίζουν τις συνέπειές τους στη βιομηχανία, στις τεχνικές εργαστηριακού ελέγχου, στη δημόσια υγεία και πως προστατεύεται ο άνθρωπος από τη δράση των αντιβιοτικών.
- Να γνωρίζουν τις μεθόδους προσδιορισμού των αντιβιοτικών στο γάλα.