ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
Αντιβιοτικά  976.45 KB16/9/15
Δευτερεύοντα Συστατικά του Γάλακτος 1/2  841 KB16/9/15
Δευτερεύοντα Συστατικά του Γάλακτος 2/2  784.64 KB16/9/15
Ενδογενή Ένζυμα του Γάλακτος 1/2  661.22 KB16/9/15
Ενδογενή Ένζυμα του Γάλακτος 2/2  762.28 KB16/9/15
Επίδραση Επεξεργασιών στα Χαρακτηριστικά του Γάλακτος: Ομογενοποιήση  632.86 KB16/9/15
Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος 1/2  1.04 MB16/9/15
Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος 2/2  760.05 KB16/9/15
Ιδιότητες του Γάλακτος 1/2  735.41 KB16/9/15
Ιδιότητες του Γάλακτος 2/2  827.74 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Άλατα 1/3  806.69 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Άλατα 2/3  767.9 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Άλατα 3/3  660.7 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Λακτόζη 1/4  863.97 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Λακτόζη 2/4  873.14 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Λακτόζη 3/4  790.01 KB16/9/15
Κύρια Συστατικά του Γάλακτος - Λακτόζη 4/4  672.78 KB16/9/15
Λιπίδια 1/3  647.51 KB16/9/15
Λιπίδια 2/3  877.72 KB16/9/15
Λιπίδια 3/3  779.83 KB16/9/15
Μαστίτιδα  796.95 KB16/9/15
Μικροοργανισμοί του Νωπού Γάλακτος 1/3  719.93 KB16/9/15
Νοθεία Γάλακτος  776.32 KB16/9/15
Παράγοντες που Επηρεάζουν την Ανάπτυξη των Μικροβίων μέσα στο Γάλα 2/3  769.97 KB16/9/15
Παράγοντες που Επηρεάζουν την Ανάπτυξη των Μικροβίων μέσα στο Γάλα 3/3  721.58 KB16/9/15
Παράγοντες που Επιδρούν στην Ποσότητα και τη Σύσταση του Παραγόμενου Γάλακτος  1.1 MB16/9/15
Παραγωγή Καθαρού – Υγιεινού- Ποιοτικού Γάλακτος  825.45 KB16/9/15
Πρωτεΐνες Γάλακτος 1/2  914.44 KB16/9/15
Πρωτεΐνες Γάλακτος 2/2  742.84 KB16/9/15
Πρωτεΐνες Ορού (WP)  978.82 KB16/9/15
Χαρακτηριστικά του Γάλακτος 1/3  732.18 KB16/9/15
Χαρακτηριστικά του Γάλακτος 2/3  701.55 KB16/9/15
Χαρακτηριστικά του Γάλακτος 3/3  1.31 MB16/9/15
Ψύξη  837.6 KB16/9/15