Μάθημα : Γαλακτοκομία

Κωδικός : OCDFSHN102

OCDFSHN102  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου

Ενότητες - Μαστίτιδα

Μαστίτιδα

  1. Να γνωρίζουν oι φοιτητές τα μικροβιολογικά χαρακτηριστικά του νωπού γάλακτος.
  2. Να γνωρίζουν τη μεθοδολογία προσδιορισμού της μαστίτιδας στο γάλα.
  3. Να γνωρίζουν την επίδραση της μαστίτιδας στα χαρακτηριστικά του γάλακτος.
  4. Να έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόληψη και την καταπολέμηση των μαστίτιδων.
Έγγραφα
Μαστίτιδα