Μάθημα : Γαλακτοκομία

Κωδικός : OCDFSHN102

Γαλακτοκομία

OCDFSHN102  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου

Ενότητες - Παράγοντες που Επηρεάζουν την Ανάπτυξη των Μικροβίων μέσα στο Γάλα 2/3

Παράγοντες που Επηρεάζουν την Ανάπτυξη των Μικροβίων μέσα στο Γάλα 2/3

  1. Να γνωρίζουν oι φοιτητές τους μικροοργανισμούς που απαντώνται στο νωπό γάλα.
  2. Να γνωρίζουν τους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των μικροοργανισμών στο γάλα.
Παράγοντες που Επηρεάζουν την Ανάπτυξη των Μικροβίων μέσα στο Γάλα 2/3