Μάθημα : Αρχές Βιοτεχνολογίας Τροφίμων (Εργαστήριο)
Κωδικός : OCDFSHN107
OCDFSHN107 - Σεραφείμ Παπανικολάου
Ενότητες - Στοιχεία Μικροβιολογίας και Βιοχημείας των Βιομηχανικών Ζυμώσεων
-
Θεματικές Ενότητες
Στοιχεία Μικροβιολογίας και Βιοχημείας των Βιομηχανικών Ζυμώσεων
- Κυτοπλασματική μεμβράνη και κυτταρικό τοίχωμα προκαρυωτικών μικροοργανισμών.
- Ιοί.
- Ευκαρυωτικοί μικροοργανισμοί.
- Ένζυμα μικροοργανισμών.
- Στοιχεία Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών