Γαλακτοκομία

Ενότητες

Αντιβιοτικά
  1. Να γνωρίζουν oι φοιτητές τι είναι αντιβιοτικά, ποιος είναι ο σκοπός της χρησιμοποίησής τους, πως χορηγούνται και πως δρουν.
  2. Να γνωρίζουν τους παράγοντες που καθορίζουν την ποσότητα των αντιβιοτικών στο γάλα.
  3. Να γνωρίζουν τις συνέπειές τους στη βιομηχανία, στις τεχνικές εργαστηριακού ελέγχου, στη δημόσια υγεία και πως προστατεύεται ο άνθρωπος από τη δράση των αντιβιοτικών.
  4. Να γνωρίζουν τις μεθόδους προσδιορισμού των αντιβιοτικών στο γάλα.
Αντιβιοτικά