Μάθημα : Γαλακτοκομία

Κωδικός : OCDFSHN102

OCDFSHN102  -  Στέλιος Καμιναρίδης, Γκόλφω Μοάτσου

Ενότητες - Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος 2/2

Θερμική Επεξεργασία Γάλακτος 2/2

  1. Να γνωρίζουν oι φοιτητές ποιες είναι οι θερμικές επεξεργασίες και ποιος ο σκοπός χρήσης τους από τις βιομηχανίες γάλακτος.
  2. Να γνωρίζουν τη θερμική καταστροφή των μικροοργανισμών.
  3. Να γνωρίζουν την επίδραση των θερμικών επεξεργασιών στα χαρακτηριστικά του γάλακτος.