Οινολογία Ι

Ενότητες

Το σταφύλι στο οινοποιείο 2
  1. Αντιμετώπιση μη ικανοποιητικής ωριμανσης σταφυλιου
  2. Αύξηση εν δυνάμει αλκοολικού τίτλου
  3. Μείωση ολικής οξύτητας
  4. Αντιμετώπιση υπερωριμανσης σταφυλιου
  5. Ρύθμιση οξύτητας
  6. Άλλες προσθήκες προς βελτιωση
Κοινές φυσικοχημικές κατεργασίες - Βελτίωση πρώτης ύλης- Ρυθμίσεις (1/5), 1ΔΩ
Κοινές φυσικοχημικές κατεργασίες - Βελτίωση πρώτης ύλης- Ρυθμίσεις (2/5), 1ΔΩ
Κοινές φυσικοχημικές κατεργασίες - Βελτίωση πρώτης ύλης- Ρυθμίσεις (3/5), 1ΔΩ
Κοινές φυσικοχημικές κατεργασίες - Βελτίωση πρώτης ύλης- Ρυθμίσεις (4/5), 1ΔΩ
Κοινές φυσικοχημικές κατεργασίες - Βελτίωση πρώτης ύλης- Ρυθμίσεις (5/5), 1ΔΩ