Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Θεωρία)

(OCDFSHN104) -   Γεώργιος-Ιωάννης Νύχας, Ευστάθιος Ζ. Πανάγου

Περιγραφή Μαθήματος

Εισαγωγή στη μικροβιολογία τροφίμων

Κατηγορίες και ταξινόμηση των μικροοργανισμών που ενδιαφέρουν τα τρόφιμα

Παράγοντες (ενδογενείς, εξωγενείς) που επηρεάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης/θανάτου των μικροοργανισμών

Κλασικές τεχνικές μέτρησης/προσδιορισμού των μικροοργανισμών

Έλεγχος της μόλυνσης (θεωρία των εμποδίων και εφαρμογές)

Ημερομηνία δημιουργίας

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015