Παρουσίαση/Προβολή
(OCDFSHN104) - Γεώργιος-Ιωάννης Νύχας, Ευστάθιος Ζ. Πανάγου
Περιγραφή Μαθήματος
Εισαγωγή στη μικροβιολογία τροφίμων
Κατηγορίες και ταξινόμηση των μικροοργανισμών που ενδιαφέρουν τα τρόφιμα
Παράγοντες (ενδογενείς, εξωγενείς) που επηρεάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης/θανάτου των μικροοργανισμών
Κλασικές τεχνικές μέτρησης/προσδιορισμού των μικροοργανισμών
Έλεγχος της μόλυνσης (θεωρία των εμποδίων και εφαρμογές)
Ημερομηνία δημιουργίας
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα