Μάθημα : Μικροβιολογία Τροφίμων Ι (Θεωρία)
Κωδικός : OCDFSHN104
Περιγραφή Μαθήματος
Εισαγωγή στη μικροβιολογία τροφίμων
Κατηγορίες και ταξινόμηση των μικροοργανισμών που ενδιαφέρουν τα τρόφιμα
Παράγοντες (ενδογενείς, εξωγενείς) που επηρεάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης/θανάτου των μικροοργανισμών
Κλασικές τεχνικές μέτρησης/προσδιορισμού των μικροοργανισμών
Έλεγχος της μόλυνσης (θεωρία των εμποδίων και εφαρμογές)
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
Όλες...- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -
Ανοικτό Ακαδ. Μάθημα
Αρ. Επισκέψεων : 3485
Αρ. Προβολών : 18580