Πλατφόρμας Ασυγχρονης Τηλεκπαίδευσης Γ.Π.Α.

Ανακοινώσεις

Λειτουργία Πλατφόρμας Openeclass
- Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 -

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, κατά το χρονικό διάστημα από το Σάββατο 7/8/2021 και ώρα 09:00 π.μ. έως και την Κυριακή 8/8/2020 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί μεταφορά της πλατφόρμας Openeclass, περιλαμβανομένων του συνόλου των μαθημάτων που διαθέτει αλλά και του συνόλου των εγγεργαμμένων χρηστών, σε νέες υποδομές υλικού (hardware), με νέο λειτουργικό σύστημα (operating system) και νέο λογισμικό εξυπηρετητών.

Η αλλαγή αυτή, είναι απολύτως επιβεβλημένη, τόσο λόγω  παλαιότητας των υφιστάμενων υποδομών, όσο και για να μπορέσει η Πλατφόρμα Openeclass να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ήδη και ολοένα αυξημένες ανάγκες χρήσης της.

Η μετάπτωση των δεδομένων (data migration) θα είναι πλήρης και επομένως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της παλαιάς έκδοσης.

Εάν, κατά την παραγωγική λειτουργία της νέας Πλατφόρμας, διαπιστώσετε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή αντιμετωπίσετε προβληματική πρόσβαση, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα, ώστε η Ομάδα Υποστήριξης να επιληφθεί της τεχνικής αποκατάστασης.

Καλό καλοκαίρι σε όλους !!!

Ομάδα Υποστήριξης Πλατφόρμας Openeclass