ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
Γεώργιος Παπαδομιχελάκης
Σκοπός του μαθήματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για να ασχοληθούν επιτυχώς στους τομείς της προετοιμασίας/επεξεργασίας πρώτων υλών ζωοτροφών, καθώς και στη διαδικασία παρασκευής σύνθετων μειγμάτων. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι φοιτητές θα είναι σε θέση να συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα και να διαχειρίζονται ανάλογα την παρασκευή σιτηρεσίων. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι σε θέση: Να γνωρίζουν και να κατανοούν τα κριτήρια ποιοτικής και ποσοτικής επιλογής των κατάλληλων, για κάθε είδος ζώου, πρώτων υλών (απλών ζωοτροφών). Να επιλέγουν την κατάλληλη επεξεργασία των πρώτων υλών, πριν την παρασκευή του τελικού σύνθετου μείγματος Να έχουν βασικές γνώσεις του απαιτούμενου εξοπλισμού στα παρασκευαστήρια ζωοτροφών (ανεξαρτήτως μεγέθους και όπου αυτός απαιτείται) και του τρόπου λειτουργίας και χρήσης του. Να γνωρίζουν τη διάταξη ενός παρασκευαστηρίου ζωοτροφών και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, καθώς και τον ποιοτικό έλεγχο του τελικού προϊόντος. Να πραγματοποιούν τις κατάλληλες παρεμβάσεις σε διάφορες παραμέτρους λειτουργίας του παρασκευαστηρίου, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή απόδοση με την βέλτιστη ποιότητα των μειγμάτων. |
Σκοπός του μαθήματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για να ασχοληθούν επιτυχώς στους τομείς της προετοιμασίας/επεξεργασίας πρώτων υλών ζωοτροφών, καθώς και στη διαδικασία παρασκευής σύνθετων μειγμάτων. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι φοιτητές θα είναι σε θέση να συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα και να διαχειρίζονται ανάλογα την παρασκευή σιτηρεσίων. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι σε θέση: Να γνωρίζουν και να κατανοούν τα κριτήρια ποιοτικής και ποσοτικής επιλογής των κατάλληλων, για κάθε είδος ζώου, πρώτων υλών (απλών ζωοτροφών). Να επιλέγουν την κατάλληλη επεξεργασία των πρώτων υλών, πριν την παρασκευή του τελικού σύνθετου μείγματος Να έχουν βασικές γνώσεις του απαιτούμενου εξοπλισμού στα παρασκευαστήρια ζωοτροφών (ανεξαρτήτως μεγέθους και όπου αυτός απαιτείται) και του τρόπου λειτουργίας και χρήσης του. Να γνωρίζουν τη διάταξη ενός παρασκευαστηρίου ζωοτροφών και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, καθώς κ |
Σκοπός του μαθήματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για να ασχοληθούν επιτυχώς στους τομείς της προετοιμασίας/επεξεργασίας πρώτων υλών ζωοτροφών, καθώς και στη διαδικασία παρασκευής σύνθετων μειγμάτων. Με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι φοιτητές θα είναι σε θέση να συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα και να διαχειρίζονται ανάλογα την παρασκευή σιτηρεσίων. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι σε θέση: Να γνωρίζουν και να κατανοούν τα κριτήρια ποιοτικής και ποσοτικής επιλογής των κατάλληλων, για κάθε είδος ζώου, πρώτων υλών (απλών ζωοτροφών). Να επιλέγουν την κατάλληλη επεξεργασία των πρώτων υλών, πριν την παρασκευή του τελικού σύνθετου μείγματος Να έχουν βασικές γνώσεις του απαιτούμενου εξοπλισμού στα παρασκευαστήρια ζωοτροφών (ανεξαρτήτως μεγέθους και όπου αυτός απαιτείται) και του τρόπου λειτουργίας και χρήσης του. Να γνωρίζουν τη διάταξη ενός παρασκευαστηρίου ζωοτροφών και τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, καθώς κ |
Ημερολόγιο
Ανακοινώσεις
- - Δεν υπάρχουν ανακοινώσεις -