Μάθημα : Συσκευασία Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN112
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή στις Διεργασίες Συσκευασίας
-
Υπολογισμός του Χρόνου Ζωής και οι Παράγοντες που τον Επηρεάζουν
-
Αλληλεπίδραση Συσκευασίας - Προϊόντος
-
Ενεργή & Έξυπνη Συσκευασία (Active & Intelligent Packaging)
-
Μέθοδοι Βιομηχανικής Συσκευασίας και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές
-
Υλικά Συσκευασίας
-
Υλικά & Αντικείμενα σε Επαφή με Τρόφιμα Food Contact Materials (FCM)
-
Νομικές Απατήσεις για Υλικά σε Επαφή με τα Τρόφιμα
-
Ιδιότητες Υλικών Συσκευασίας
-
Συσκευασία Μικροκυμάτων (Microwaves Packaging)
-
Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας Modified Atmosphere Packaging
-
H Συσκευασία στα Logistics
-
Ανάπτυξη Συσκευασίας: Από την Ιδέα στον Καταναλωτή
-
Έρευνα και Ανάπτυξη
-
Περιβαλλοντική Διαχείριση Διεργασιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
-
Ανακύκλωση
-
Ιχνηλασιμότητα με RFID
-
Μπουκάλι PET
-
Ανάπτυξη Μεμβρανών Με Υψηλή Φραγή Σε Αέρια Και Αρώματα
-
Εισαγωγή στις Διεργασίες Συσκευασίας
Ιδιότητες Υλικών Συσκευασίας
Η παρουσίαση των βασικών ιδιοτήτων των μηχανικών, θερμικών, οπτικών και ιδιοτήτων μεταφοράς μάζας των υλικών συσκευασίας και το πώς επηρεάζουν την επιλογή των υλικών για την εκάστοτε εφαρμογή.
Έγγραφα
Ιδιότητες Υλικών Συσκευασίας