Μάθημα : Συσκευασία Τροφίμων
Κωδικός : OCDFSHN112
OCDFSHN112 - Αντώνιος Καναβούρας
Ενότητες - Υλικά & Αντικείμενα σε Επαφή με Τρόφιμα Food Contact Materials (FCM)
-
Θεματικές Ενότητες
-
Εισαγωγή στις Διεργασίες Συσκευασίας
-
Υπολογισμός του Χρόνου Ζωής και οι Παράγοντες που τον Επηρεάζουν
-
Αλληλεπίδραση Συσκευασίας - Προϊόντος
-
Ενεργή & Έξυπνη Συσκευασία (Active & Intelligent Packaging)
-
Μέθοδοι Βιομηχανικής Συσκευασίας και Νέες Τεχνολογικές Εφαρμογές
-
Υλικά Συσκευασίας
-
Υλικά & Αντικείμενα σε Επαφή με Τρόφιμα Food Contact Materials (FCM)
-
Νομικές Απατήσεις για Υλικά σε Επαφή με τα Τρόφιμα
-
Ιδιότητες Υλικών Συσκευασίας
-
Συσκευασία Μικροκυμάτων (Microwaves Packaging)
-
Συσκευασία Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας Modified Atmosphere Packaging
-
H Συσκευασία στα Logistics
-
Ανάπτυξη Συσκευασίας: Από την Ιδέα στον Καταναλωτή
-
Έρευνα και Ανάπτυξη
-
Περιβαλλοντική Διαχείριση Διεργασιών της Εφοδιαστικής Αλυσίδας
-
Ανακύκλωση
-
Ιχνηλασιμότητα με RFID
-
Μπουκάλι PET
-
Ανάπτυξη Μεμβρανών Με Υψηλή Φραγή Σε Αέρια Και Αρώματα
-
Εισαγωγή στις Διεργασίες Συσκευασίας
Υλικά & Αντικείμενα σε Επαφή με Τρόφιμα Food Contact Materials (FCM)
Οι βασικές νομικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σχετικά με τα υλικά σε επαφή με τα τρόφιμα, ποιες οι διατάξεις, το περιεχόμενο και οι απαιτήσεις προς προμηθευτές και χρήστες.