Μάθημα : Βιοχημεία Τροφίμων Ι

Κωδικός : OCDFSHN109

OCDFSHN109  -  Ευθυμία Τσακαλίδου

Ενότητες - Γάλα IΙΙ

Γάλα IΙΙ

  1. Κατανόηση της βιοσύνθεσης και του καταβολισμού της λακτόζης.
  2. Κατανόηση της οξυγαλακτικής ζύμωσης, της προπιονικής ζύμωσης και του καταβολισμού του κιτρικού οξέος.
  3. Κατανόηση της διατροφικής αξίας του γάλακτος.
  4. Κατανόηση της λειτουργικότητας των προβιοτικών βακτηρίων και των πρεβιοτικώνενώσεων.
Έγγραφα
Γάλα IΙΙ (1/2)
Έγγραφα
Γάλα IΙΙ (2/2)