Διατροφή και Ποιότητα Κτηνοτροφικών Προϊόντων: Κρέας

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας ο φοιτητής θα είναι σε θέση να γνωρίζει :

  1. τι είναι το κρέας και πώς προσδιορίζεται η ποιότητά του,
  2. ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης της ποιότητας,
  3. τι επηρεάζει η διατροφή και πώς ελέγχεται το ποσοστό του λίπους,
  4. από ποιους παράγοντες εξαρτάται η εναπόθεση σάρκας και πώς καθορίζεται η ποιότητά της
Διατροφή και Ποιότητα Κτηνοτροφικών Προϊόντων: Κρέας 1/2
Διατροφή και Ποιότητα Κτηνοτροφικών Προϊόντων: Κρέας 2/2