Διατροφή και Ποιότητα Κτηνοτροφικών Προϊόντων: Γάλα

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι να αναλυθεί ποια είναι τα συστατικά του γάλακτος και πώς επηρεάζεται η ποιότητά του.

  1. Πώς επηρεάζεται συγκεκριμένα η χημική σύσταση του γάλακτος.
  2. Ποιες είναι οι οργανοληπτικές ιδιότητες του γάλακτος.
  3. Τέλος, ποια είναι η επίδραση της διατροφής του ζώου και ειδικότερα του λίπους και των Ν-χων ουσιών των ζωοτροφών στη χημική σύσταση του γάλακτος.
Διατροφή και ποιότητα κτηνοτροφικών προϊόντων: Γάλα